Over ons
Bargmann & Van Ek Bouwconsulting: uw partner voor zorgeloos bouwen

Bargmann & Van Ek Bouwconsulting BV in Almere is een middelgroot bouwkundig- en installatietechnisch adviesbureau. Het richt zich op de belangen van opdrachtgevers bij alle voorbereidende- en uitvoeringswerkzaamheden op het gebied van planmatig onderhoud, renovatie, nieuwbouw en technische installaties aan woningen en utiliteitsgebouwen.

Maatwerk, betrouwbaarheid en een goede samenwerking met opdrachtgevers. Dat zijn de sleutelwoorden die ten grondslag liggen aan het succes van het bureau. Samen met de jarenlange ervaring, bewezen vakkundigheid en een proactieve opstelling zijn dit de belangrijkste ingrediënten die een hoogwaardige dienstverlening garanderen. Van bouwinitiatief tot en met oplevering ontzorgt Bargmann & Van Ek opdrachtgevers. Het adviesbureau heeft in zijn bestaan dan ook een goede naam opgebouwd en is de afgelopen jaren gegroeid. Twee jaar geleden is een modern, eigen pand betrokken van waaruit dagelijks het contact met de bouwwereld wordt onderhouden.

Van klein...
Sinds de oprichting in de jaren negentig is sprake van een gestage groei. Traditioneel beslaat het werkgebied de vele nieuwbouw en onderhoudsactiviteiten in Almere. De laatste jaren zijn de activiteiten uitgewaaierd over centraal Nederland. De relaties bestaan voornamelijk uit woningcorporaties, gemeenten, zakelijke bouwondernemingen en enkele particulieren.

tot middelgroot...
Het adviesbureau is in ongeveer tien jaar tijd uitgegroeid van een bedrijfje dat bestond uit de twee oprichters/eigenaren tot een middelgrote organisatie met meer dan twintig medewerkers. Die zijn als geen ander bekend met alle facetten van ‘de bouw’. Dat maakt het adviesbureau tot de ideale partner voor zowel nieuwbouw, planmatig onderhoud, renovatie en technische installaties.

naar de toekomst
Recent is een eigen kantoorpand met de spreekwoordelijke liefde voor het vak ontwikkeld. Het pand heeft een moderne en eigentijdse uitstraling dat aansluit bij het beeld van het adviesbureau. De missie van Bargmann & Van Ek Bouwconsulting is er voor blijven zorgen dat nieuwe ontwikkelingen op bouwkundig-, installatietechnisch- en milieugebied wordt omgezet van parate vakkennis naar het optimaal ontzorgen van opdrachtgevers.

De activiteiten van Bargmann & Van Ek Bouwconsulting zijn opgesplitst in de volgende diensten:

Neem contact met ons op
Bekijk onze activiteiten
MAIN DB: DB :: Bouwconsultancy.nl (default)
ALT DB: DB :: Bouwconsultancy.nl (default)